tisdag, november 14, 2006

Very well. Det finns inte mycket tid till något ibland och framför inte till allt. Eller hur det nu var. Hade korridorsmys i fredags som blev allt annat än mys. Eller, mys var det såklart, men kombinerat med vin, tacos, bastu och utgång. Somnade hemma hos R till slut. Trevligt trevlig. Kommer ihåg att jag höll något som skulle likna tal i vanlig ordning. Har ju en vana av det.

Sen så tog jag en sväng ner till Strängnäs under lördagen och stannade där över fars dag. Kul med tre generationer under samma tak sådär även om farfar börjar bli lite gaggig och farsan alltid ska vara så jävla envis. Men det var trevligt det också, åt god mat och umgicks och kopierade släktträdet. Eller stamtavlan. Kalla det vad du vill. Det som framgår av den är att på en sida av släkten har vi hittat oss tillbaka ända till slutet på 1200-talet och en borgare vid namn Engelbrekt, förmodligen farfar till frihetskämpen med samma namn. Men det var länge sen det.

Hjulstabron på väg till Strängnäs

Passade på att träffa mina syrror också i samband med fars dag-visiten i Sanda. Den yngre blir större och större men är fortfarande lika söt som en bebis. På ett sätt är det lite skrämmande att det är så stor åldersskillnad mellan oss (runt tjugo år). Amazing, men så är det när man är sladdbarn. Jag alltså.


Minsupersöta lilla minisyster

För övrigt har det gått sex veckor nu. Tiden rullar på, fram och över oss.

Imorgon: egna studier med R

Inga kommentarer: