söndag, maj 07, 2006

"Alla känner apan men apan känner ingen."

Vår käre italienare i korridoren bredvid är nog den människa som jag träffat som bäst stämmer in på denna beskrivning. ALLA vet vem han är. Han är 'the crazy italian'. Under sin vistelse i Uppsala de senaste månaderna har denna lilla italienska juriststuderande bl.a. skadat hakan och ryggen. Men tro inte att de rör honom särskilt mycket, oavsett vilka skador han ådrar sig hör man hans av rök skorriga röst i trapphuset alltid på väg någonstans med massa folk och en öl i handen. Eller någon annan alkoholhaltig dryck.

Han är lustig denna lilla italienare. Alltid glad och med en fest, pub eller något annat skoj i sikte. Igår fyllde han år. Då bestämde han sig för att ha en fest på taket. Klockan tre på eftermiddagen, redan full, svammlade han något om att det kanske inte skulle komma några. Alla vi andra visste att det skulle bli packat. Det blev till slut kanske upp mot hundra pers på taket. Och vår käre italienare var i centrum.

Det hela slutade med att nästan hela huset var en fest. Flera korridorer bjöd på party och det var folk i princip överallt. Alla var glada och alla visste de vem den lille italienaren var. Det var en lyckad kväll. Hans present? Beskåda bilden:

Inga kommentarer: