söndag, april 08, 2007

Påsklov var det ja. Vad nu det betyder. Är lite osäker på om vet jag har just nu verkligen klassificeras som påsklov. Men det är ju påsk och jag har bestämt att jag har lov, så...


Idag har jag kollat på film. Det var nån skum rulle som handlade om ett gäng ungdomar som spelade ett superläskigt spel som visade sig inte alls vara ett spel utan egentligen var ett program som skapats av en kvinna för flera hundra år sedan och som lurade ungdomar att sätta på programmet i en dator och läsa nån ramsa så att hon skulle kunna bada i blod för att bli lite yngre. Vilket i och för sig säkert behövdes med ett par hundra år på nacken, hon var ju inge vidare vacker precis. Sen var hon ju i och för sig död också så hon fanns bara på låtsas och de stackars kidsen var därför tvungna att leta upp hennes stora torn som fanns i en övergiven kyrkogård för att slå ett par spikar i hennes döda kropp som låg i tornet så att hon skulle vakna igen för att kunna visa henne en spegel så att hon fattade hur gräslig hon var så att hon skulle kunna bli upptagen med att skrika lite så att de skulle kunna elda upp henne.


Need I say it was a funny movie? Läste på IMDB att man skulle vänta på DVDn. Gör inte det...


Och stackars E, hon var alldeles skräckslagen och blundade sig igenom halva skämtet. Men vi kollade på Family Guy sen efter filmen så hon lugnade ner sig.

Imorgon: tvätta

4 kommentarer:

Fröken Lund sa...

Schysst filmrecension. Ska nog hoppa den där filmen faktiskt.

Benny Lindholm sa...

Haha, gör det. Den var ingen höjdare. Även om den bjöd på sina stunder.

Anonym sa...

Jag var inte alls skräckslagen! Försökte bara få er killar att känna er lite manligare! Skittöntig film ju!

Benny Lindholm sa...

MMmm, ok, vi säger så.