söndag, oktober 26, 2008

"Frauke, Liudlidw and Associates" to the rescue

The Cave, ett brittiskt rockband med besynnerliga vanor och en ytterst händelserik och framför allt våldsam historia har problem med rättvisan och de interna relationerna. Framför allt den mycket duktige gitarristen och den begåvade sångerskan har hamnat i problem problem dem emellan. De har två barn tillsammans och är därtill det kreativa par som har skrivit all musik som det populära bandet har spelat in och spelat upp.

Men de har problem. Gitarristen, Luke, har alkoholproblem och är nekad att träffa sin dotter. Luise, sångerskan, är bitter och vill ha mer pengar. Till problematiken hör också att det egentligen är Luise som har skrivit musiken från början och att Luke har bidragit under arbetet i studion och på scen. Dessutom har han också haft narkotika problem samt försökt kidnappa dottern.

Nu har han skickat sina advokater för att förhandla med Luises advokater om dels hur mycket av de framtida inkomsterna som bandet ska dela på, dels om hur vårdnaden och umgänget av den ena dottern ska se ut. Det ser inte bra ut för Luke.

Miss Frauke och Mr Liudlidw har med andra ord en stor uppgift framför sig. Men skam den som ger sig!

Inga kommentarer: