torsdag, mars 08, 2007

Har blivit ombedd så därför tänkte jag beskriva gårdagen så att ni får ett hum om hur en tvätt(o)äkta juriststudent lever.

08:00
Klockan ringer, men eftersom jag gör vad jag vill med mitt liv ligger jag kvar i min stora, sköna och framför allt dyra hästenssäng och tänker på allt jag ska göra när jag tjänar de riktigt stora pengarna och funderar på om jag måste skaffa en dyr revisor som gömmer undan så mycket pengar som möjligt från staten. Blir nästan lite irriterad när jag tänker på det. Varför ska jag som ärligt studerar och gör rätt för mig betala en massa pengar till skit som jämställdhetsjippon och sprutbyten?

08:30
Pallrar mig upp ur sängen och käkar frukost. Eftersom jag har arbetarrötter så äter jag havregrynsgröt med lingonsylt och mjölk ur mina höganässkålar. M, muslimen i korridoren smyger samtidigt in i köket – är han terrorist, varför skulle man annars smyga sådär? – och sätter sig vid bordet. Jag stör mig lite på det eftersom han smular ner bordet och precis när jag ska säga åt honom att torka upp det så har han tassat ut ur köket. Tyst.

09:00
Duschar och klär på mig. Självklar har jag på mig skjorta. Vad annars? Är man juridikstuderande har man ett visst rykte att tänka på.

09:48
Missar bussen.

10:03
Missar bussen igen. Det är ju så jävla halt ute så jag kom inte i tid till busshållplatsen. Kanske är växthuseffekten nåt ganska bra ändå, då kanske vi slipper vintern. Ska nog investera i kinesiska kolkraftverk.

10:12
Tar bussen in till stan (JB – Juridiska biblioteket). Måste ju gå på basgruppsmöte. Det är också något som stör mig en aning. Vi har en del moment där vi bedöms utifrån gruppens prestation, typiskt socialistpåhitt. Det gör mig upprörd att ett andra människors inkompetens ska riskera att spilla över på mig. Jag har ju en framtid att tänka på! Jag ska ju tjäna pengar!!!

11:15
Bråkar med kommunisterna i basgruppen

12:00
Äter lunch. Självklar ute, idag asiatiskt. Nationerna kan man ju inte gå till. Såvida det inte är Stockholms såklart.

13:15
Bråkar med kommunisterna i basgruppen

13:50
Tar en taxi till seminariet (Engelska parken)

14:45
Bråkar med kommunisterna i seminariegruppen

15:30
Bråkar med nån idiot - säker kommunist - som hävdar att Hells Angels inkassoverksamhet inte bygger på hot av olika slag. Usch, jag vet inte vad jag skulle ta mig till om det satt nån från Bandidos i närheten av mig. Förmodligen skulle jag kissa på mig.

16:45
Bråkar med muslimen i korridoren. Han ska veta att man städar efter sig i Sverige.

17:00 – 21:00
Lyssnar på schlager.

22:00
Går och lägger mig

3 kommentarer:

Anonym sa...

Inte sant ju! tror på allt utom 4h schlager. I know for a fact att du tittade på mullvaden 20-21 och att du tvättade hela kvällen, men den här nya tvättmaskinen kanske egentligen är en schalgerkareoke....

Anonym sa...

Hehe, du verkar ha mycket problem med kommunister under en dag! Och taxi till seminariet - det har jag inte testat än. Bara till Gimogatan.

Benny Lindholm sa...

Masta Ace: Det verkar som att jag har en mullvad i närheten eftersom du fått denna åtråvärda information....

Johan: kommunister finns väl överallt, innerst inne? Vem kan tacka nej till tanken på arbete efter förmåga?